facebooktwitterpinterest

Reseñas, información para Yvette Pons Institut d'estètica

Yvette Pons Institut d'estètica

Sobre Nosotros

Institut d'Estètica Yvette Pons. Tractaments, cosmètics, spa i molt més!
93 804 62 02
[email protected]
www.yvettepons.com

Historia

A l'Institut Yvette Pons disposem d'unes modernes instal · lacions, on aportem una estètica d'avantguarda destinada a solucionar qualsevol alteració estètica. Oferim tot tipus de comoditats per al benestar i la relaxació, acompanyades d'un tracte personalitzat per als nostres clients, tenint cura cada un dels detalls.

En el seu interior oferim des d'un espai spa destinat a tractaments holístics amb rituals que renoven el cos i l'esperit en una atmosfera de benestar, sofisticats tractaments estètics corporals i facials amb les últimes tecnologies per a l'home i la dona, un innovador departament de medicina estètica amb els últims avenços científics, i, sense oblidar-nos de l'especialització en dieto teràpia natural i nutrició ortomolecular, fins a tractaments de fotodepilació, depilació amb ceres naturals, manicures, pedicures, maquillatges i solàrium ....

Després de 22 anys de trajectòria professional, estudis i investigació en el món de la salut i l’estètica, Yvette Pons ha desenvolupat una completíssima metodologia tant per a homes com per a dones, que no únicament ajuda a millorar a nivell extern, sinó que permet una millor qualitat de vida, més saludable, per sentir-nos bé tant per dins com per fora.

Aquest mètode aconsegueix identificar a través de diferentes tècniques de diagnóstic els desequilibris i causes internes que provoquen en cada persona qualsevol alteració estètica, potenciant així tots els resultats dels tractaments corporals, com la cel•lulitis, greix localitzat, obesitat, despenjament, mala circulació, etc… fins els tractaments facials, com l’acne, taques, alèrgies, envelliment cutani i muscular, etc…

Per això, Yvette Pons ha seleccionat tècniques d'aplicació manuals específiques, basades en l'anatomia i en la fisiologia del cos humà, que aporten tota l'exquisitesa del tracte manual. Dietes específiques per a cada problema, no només per aprimar, sinó per rejovenir, a base d'alimentació antioxidant i consells de nutrició ortomolecular.

Els productes utilitzats han estat seleccionats molt detingudament, treballem amb les marques més prestigioses del mercat, en qualitat, alta concentració en principis actius naturals, resultats, i poder de penetració. Tots els nostres productes están lliures de parabens, i, tractem qualsevol tipus d'alteració de la pell, fins i tot les més delicades.

En definitiva, Yvette Pons intenta fugir de les modes enganyoses que confonen tant al consumidor, i que en certs casos poden arribar a perjudicar.

Productos

SPA
El Spa Yvette Pons, és com un viatge fora del temps, intens i deliciós.
Iniciem amb el ritual de benvinguda on és el moment de gaudir d'una tovalloleta aromàtica, una infusió deliciosa, acompanyat de la llum de les espelmes, una nota aromàtica en l'ambient de fragàncies càlides i música relaxant.

El recorregut d'iniciació comença amb escollir el ritual Spa entre diferents universos sensorials inspirats en el naixement del planeta: Terra màgica, Aigües primordials, Aire, llum, i Vegetació luxuriosa, i en països exòtics com la Polinèsia, l'Índia, Egipte i el Tibet.

En el Ritual, el client rep una combinació de sensacions a base de peelings, banys d'hidromassatge, hammam, màscares, fangs, llots, pedres precioses, pinzells, lianes, baquetes, pindes, ... i diferents tècniques de massatge.

La sensació final una vegada acabat el ritual, és la de retornar del viatge a l'interior d'un mateix, on li envairà una extraordinària plenitud física.

TRACTAMENTS
Després d'un diagnòstic personalitzat creem el tractament més adequat per a tu. Els tractaments de l'institut estan enfocats a lluitar contra el greix de manera localitzada o integral, cel•lulitis, retenció de líquids, falta de to tissular i muscular, mala circulació, post i pre parts, tractaments sense dieta que redueixen fins 5kg de pes, etc. Garantim resultats inmillorables visibles des de la primera sessió. Reforcem el tractament amb medicina ortomolecular i si cal amb una dieta específica per a cada cas. Utilitzem tècniques manuals exclusives de l'institut, productes d'alta qualitat i naturals, i/o aparells d'última generació.
Sempre realitzem un diagnòstic previ.

Informa't de les nostres últimes novetats: www.yvettepons.com

PRODUCTES
Yvette Pons ha desenvolupat un concepte innovador a una nova alternativa en cosmètica per tractar totes les causes de les alteracions d’una manera totalment personalitzada i adequada al funcionament cel·lular de cada persona, aportant a cada pell els principis actius precisos i necessaris, formulats i barrejats en el mateix moment de la compra del producte, per millorar, preveure i frenar l’envelliment o qualsevol alteració de la pell.

Yvette Pons avança cada dia amb passes gegants cap a una estètica més natural i saludable. Per això a l’hora de crear la seva línea cosmètica no ha dubtat en cap moment en escollir els millors ingredients provinents del món marí, mineral i vegetal en forma d’extractes de flors, cereals, plantes, olis de llavors, de fruites, extracte de caviar... Tots ells de primera qualitat i amb una gran concentració en els seus actius. Els extractes naturals són vitals per a la salut i per obtenir resultats eficaços i duradors. Tota la línia d’Yvette Pons està exempta de PARABENS.

XECS REGAL
Regalar Yvette Pons és regalar luxe i qualitat. L'institut disposa d'un espai spa on realitzem tractaments relaxants tant facials com corporals, amb tota l'exquisidesa que ens caracteritza, per obsequiar en qualsevol data de l'any.
Els nostres rituals són exclusius i marquen la diferència.

Tenim diferents circuits en els que combinem olis, aromes, massatges, vapors, aigües, embolcalls, flors, espelmes, pedres precioses, fragàncies, textures, aromes, música, etc ..., inspirats en els països més exòtics del món.

T'ho presentem amb un bonic embolcall per regal.

Trobaràs rituals de diferents preus, però sempre ens adaptem al teu pressupost personalitzant un circuit especialment per les teves necessitats.



"Instituto de estética especializado en innovadoras terapias manuales faciales y corporales, para tratar cualquier alteración."
Dirección: c/ Sant Martí de Tous, 37, 08700 Igualada
Teléfono: 93 804 62 02
moc.snopettevy@ofni
Ciudad: Igualada
Ruta: c/ Sant Martí de Tous, 37
Código postal: 08700


Reseñas
Tanto el trato como los servicios recibidos son exquisitos, un equipo excelente! Muchas gracias por todo!Servicio: Masaje
Siempre que he acudido al Institut Yvette Pons me ha encantado y no he hecho tratamientos caros , son unas grandes profesionales, te miman, te cuidan, he realizado varios tratamientos low cost y super bien, y por mi cumple me regalaron una limpieza facial y un tratamiento low cost a elegir y fue genial como siempre.
Espacio muy cuidado y limpio, personal super agradable. Todo muy profesional y el tratamiento Sulyfth ideal! Recomendable 100%!
Es un sitio MÁGICO, con Profesionales de Gran nivel. Recomendable 100%.
Muy buen trato y ambiente. El personal es muy simpático y atento. Te sientes muy a gusto y hay todo tipo de tratamientos.
Normal, pero caro.
Trato inmejorable. Limpieza y profesionalidad.
Elegancia, profesionalidad, un sobresaliente. Alto.
La mejor profesional en Igualada.
Comenta sobre este lugar

Reseñas, obtener direcciones e información para Yvette Pons Institut d'estètica.

ıgualada clínica de salud de la mujer

horas laborales, ubicación. Igualada ıgualada salón de belleza mapa, vista satelital. Yvette Pons Institut d'estètica dirección, teléfono, ciudad, código postal. En esta página podrá encontrar empresas similares a Yvette Pons Institut d'estètica. En este sitio web puede compartir sus comentarios y experiencias sobre Yvette Pons Institut d'estètica con otras personas.

Agregue este mapa a su sitio web;



Nosotros usamos cookies

Utilizamos cookies y otras tecnologías de seguimiento para mejorar su experiencia de navegación en nuestro sitio web, mostrarle contenido personalizado y anuncios dirigidos, analizar el tráfico de nuestro sitio web y comprender de dónde provienen nuestros visitantes.. Política de privacidad