Reseñas, obtener direcciones e información para Learning World School

Learning World School

Sobre Nosotros

LEARNING WORLD SCHOOL és una acadèmia d'idiomes situada al centre de PALAFRUGELL on s'imparteixen classes d'anglès, des de fa més de 10 anys, tant per a adults com per a joves i nens.

Historia

Anglès a partir de 3 anys!! Si tot el procés d'aprenentatge del català el nen el fa durant els 2 o 3 primers anys de vida, per què ha de ser diferent en el cas de l'anglès, o qualsevol altre idioma?

THE LEARNING WORLD KIDS és un mètode que en tot moment té en compte l'etapa de desenvolupament del nen:

**3 a 8 anys: Els nens viuen i experimenten la nova llengua a partir de cançons, contes, jocs i activitats en els quals esdevenen usuaris del nou idioma des del primer dia.

** 8 a 12 anys Utilitzem un material didàctic agradable barrejat amb diferents jocs per fer més divertit l'aprenentatge de l'idioma.

Els nostres grups infantils són reduïts (fins a 8 alumnes) per una millor atenció de les necessitats particulars de cada alumne. Els alumnes vénen dos cops per setmana i les classes són d'1 hora. També podeu escollir fer classes particulars. Tindreu un professor centrat únicament en les necessitats d'aprenentatge del vostre fill/a i podreu triar l'horari que més us convingui.

Preparació d'exàmens: Anglès: els nostres cursos d'anglès estan pensats seguint el sistema de nivells dels exàmens infantils de Cambridge: Starters, Movers i Flyers.

**Anglès: 13-19 anys Preparem els alumnes per als exàmens de KET, PET, First Certificate i Advanced. 2 dies a la setmana, una hora per dia, o bé dues hores en un sol dia. Els alumnes que ho desitgin poden afegir una tercera hora de conversa amb professor nadiu. Els grups són de 3 a 8 alumnes.

**ADULTS: Tant per preparació d'exàmens com pel simple gust (o necessitat) d'aprendre. Hi ha dues modalitats d'horari: 1 dia a la setmana 2 hores, o bé 2 dies a la setmana 1,30 h (3 h setmanals).

**Els alumnes que ho desitgin podran afegir una hora de conversa amb professor nadiu. Els grups són de 2 a 8 alumnes.

**Classes particulars: També podeu escollir fer classes particulars. Tindreu un professor centrat únicament en les vostres necessitats d'aprenentatge i podreu triar l'horari que més us convingui.

CASAL Les activitats estan adreçades a nens i nenes a partir de 3 anys, els grups seran d'un màxim de 8 nens per professor i per grups d'edat (3-4 anys, 5-6 anys i més de 7 anys).

Activitats: - Activitat psicomotriva: Aprofitant que tenim accés a LA PLAÇA CAMP D'EN PRATS farem tota mena de jocs on els nens puguin saltar i córrer - L'hora del conte: Creiem que l'ús del conte és clau i essencial a l'hora d'aprendre un idioma.
Els contes ofereixen una manera divertida i entretinguda d'aprendre estructures, sons i vocabulari específic del idioma. Explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
- Taller de teatre: Amb l'ajut de cançons, moviments i balls farem representacions adaptades a l'edat dels diferents grups de nens is nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. A més, tindran l'oportunitat de posar-se a la pell de diferents personatges fantàstics i viure en primera persona les seves intrèpidesaventures.
- Manualitats: També farem manualitats com màscares, petits escenaris amb caixes de cartró per representar la història del conte, murals, etc. amb la finalitat que els nens i nenes treballin el vocabulari i estructures del conte d'una manera més creativa i divertida.

Calendari: Totes les activitats estan programades per a fer-se per setmanes, d'aquesta manera podreu triar aquelles setmanes del calendari previst que us puguin interessar, siguin seguides o saltejades. Horari: L'horari de les activitats serà de 9:00 a 13:00 hores, tot i que per a facilitar-vos l'arrivada i recollida dels vostres fills, l'horari serà de 8:30 a 14:00 hores. Preus: Setmana complerta (5 dies) 70€ "

Dirección: C/ Sant sebastian 66, 17200 Palafrugell
Teléfono: 608264840
Ciudad: Palafrugell
Ruta: C/ Sant sebastian 66
Código postal: 17200


Comenta sobre este lugar

Agregue este mapa a su sitio web;Juessa 1987 S.L
Carnicerías en la sierra de Madrid
Terneras IGP Sierra de Guadarr..
Herbolario Online Misohi Nutrición Herbolario Online Misohi Nutrición
Misohi Nutrición es el Mejor Herbolario Online en España.

..
Traditional Krav Maga España Traditional Krav Maga España
Somos los representantes Oficiales de Traditional Krav Maga (TKM) en Espa..
Aqua Sport Clubs
Gimnasio en Vilanova i la Geltrú con infinidad de actividades dirigidas,..
Laura Icart - Psicòloga Sanitària Col.22449 Laura Icart - Psicòloga Sanitària Col.22449
Centre privat de Psicologia Sanitària a Vic.

Sóc la Laur..
adaBeauty Centro de Belleza adaBeauty Centro de Belleza
adaBeauty Centro de Belleza y Estética en Elche cuenta con una cartera d..
Abogado Penalista Martín Abogado Penalista Martín
Abogados penalistas en Collado Villalba, plaza de Los Belgas 11, local.<..
AGROFORMACION EXTREMEÑA S.L. AGROFORMACION EXTREMEÑA S.L.
AGROFORMACIÓN EXTREMEÑA, es una empresa dedicada a la Formación del Me..
Chano Jiménez Fitness Marketing Chano Jiménez Fitness Marketing
CONSULTORÍA Y MARKETING PARA NEGOCIOS DEPORTIVOS, FITNESS Y GIMNASIOS
Eaglesocks Eaglesocks
Eagle es una marca creada por dos hermanos Pau y Rubén cuya pasión es e..